فوم پاششی پلی یورتان و سوالات متداول

قسمت دوم

1.عایق پلی یورتان پاششی و مناسب ترین زمان برای اجرای عایق فوم پاششی

امروزه بیشترین متقاضی برای فوم پاششی پلی یورتان به ویژه عایق صوتی سلول باز مربوط به آپارتمانها و واحد های مسی در حال ست می باشد که از ناملایمات صوتی ناشی از اصوات کوبه ای ، تلویزیون ، موزیک ، لوله های آب و فاضلاب و رنج می برند.متاسفانه در اکثر ساختمانهای در حال ساخت سازندگان هیچ گونه تدبیری در راستای آسایش صوتی در واحد های مسونی نمی اندیشند. پس از نازک کاری و تحوبل واحدها نیز هیچ گونه اقدام موثری در این خصوص امکان پذیر نخواهد بود. اجرای فوم پاششی پلی یورتان نیز به علت شرایط ویژه تجهیز کارگاه و ماشین آلات آن تنها قبل از مرحله نازک کاری ، آنهم با رعایت زمان بندی مناسب نسبت به سقف کاذب میسر خواهد بود که در ذیل به توضیح آن خواهیم پرداخت.

مناسب ترین زمان برای اجرای فوم پاششی پلی یورتان در ساختمان

عایق کاری ساختمان با پلی یورتان به روش پاششی دارای مزایای بسیار زیادی می باشد که دسترسی به نقاط کور ساختمان یکی از این موارد است.البته این روش دشواری هایی را نیز به همراه دارد که با اندکی برنامه ریزی می توان آنرا به سهولت پیمود.

درهنگام اجرای فوم پاششی پلی یورتان فرآیند پاشش از فاصله حدود 1 تا 5/1 متری انجام می‌شود و مواد با فشار بسیار زیاد و به صورت پودر روی سطح مورد نظر پاشیده می‌شود لذا در مسیر پاشش هر آنچه که مابین نوک نازل یا گان و سطوح کار وجود دارد تحت پوشش قرار گرفته و روی آن فوم تشکیل می‌شود که این فرآیند علاوه بر هدر رفت مواد بواسطه پوشش مناطق غیر ضروری ، باعث عدم یکپارچگی سطوح و کیفیت نامناسب عایق می گردد.

با توجه به اینکه اغلب زیر سقف طبقات شاهد عبور لوله‌های آب و فاضلاب نصب انواع دستگاهها و کانالها‌ی سرمایش و گرمایش، سیم کشی برق و دست آخر میلگرد، ساپورت و آویز جهت اجرای سقف کاذب و کناف هستیم پیشنهاد می‌‌گردد مراحل فوق پس از اجرای عملیات عایق‌کاری صورت پذیرد و تنها نصب و اجرای آویز‌ها قبل از پاشش فوم انجام شود. این امر نه تنها باعث یکپارچگی سطوح تحت پاشش و تسریع عملیات عایق‌کاری می‌گردد بلکه موجبات صرفه‌جویی در مصرف مواد اولیه و در نهایت هزینه تمام شده پایین تر را فراهم می‌آورد.  ادامه دارد .

98/4/9

شرکت پارس بهینه ساز

پیمان افشاری


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها